Gerard Depardieu – dezvăluiri incredibile din tinerețe: sex pe bani, furt și băutură multă

gerard-depardieuGerard Depardieu şi-a lansat autobiografia, “Ça s’est fait comme ça”, în care face dezvăluiri incredibile din tinereţea sa.

Depardieu, în vârstă de 65 de ani, a scris, în colaborare cu scriitorul francez Lionel Duroy, volumul de 170 de pagini, în care a dezvăluit că s-a prostituat, a jefuit morminte şi a petrecut trei săptămâni la închisoare. El vorbeşte şi de prietenia cu Vladimir Purin, dar şi despre moartea fiului său, Guillaume, în 2008, conform dailymail.co.uk. A fost însă salvat de la autodistrugere de un impresar de teatru homosexual care i-a plătit cursurile de actorie.

Cunoscutul actor francez povesteşte că a început să se prostitueze de la 10 ani, dar arată a 15 ani: “Am ştiut de mic că homosexualii mă găsesc atrăgător. Când venea la mine şi îmi cereau să facem sex, le ceream bani”

O dată, a ajutat un bărbat să fure bijuterii din mornimente, iar la 16 ani, Depardieu a petrecut trei săptămâni în închisoare pentru că a furat o maşină. 

Când avea 20 de ani, Depardieu fura de la clienţii lui, iar pe unii chiar îi bătea.

S-a mutat la Paris, unde a continuat să fure tot ce putea: actorul a recunoscut că a furat chiar de la studenţii care au ieşit în străzi în mai 1968, în timp ce tinerii dormeau pe străzi.

Fiul lui Guillaume a făcut şi el sex pe bani

Depardieu, care se descrie drept un “ţăran necioplit”, s-a căsătorit cu actriţa Élisabeth Guignot, dintr-o familie pariziană bună, şi a avut doi copii cu aceasta, Guillaume şi Julie. Actorul mai are alţi doi copii, cu alte două femei, dar viaţa de familie şi rolul de tată nu-l prind pe starul francez de cinema.

Când copiii s-au plâns de faptul că sunt asociaţi cu el, Depardieu le-a spus: “Ce vreţi? Schimbaţi-vă denumirile, dacă vă deranjează, pentru numele lui Dumnezeu!”.

Confesiunile actorului ating şi subiectul morţii fiului său Guillaume, care a fost de asemenea, actor. Guillaume a declarat în trecut că şi el a făcut sex pe bani atunci când nu mai avea din ce trăi şi a făcut şi închisoare de două ori pentru furt şi posesie de droguri. Guillaume a murit din cauza unei pneumonii virale în 2008, la vârsta de 37 de ani.

Bea zilnic 14 sticle de alcool

Actorul, un gurmand recunoscut şi un mare consumator de alcool, este faimos pentru comportamentul său violent şi exuberant: a făcut un accident cu scuterul în timp ce era beat, a atacat fotografii care îl urmăreau şi a urinat pe culoarul dintre scaunele unui avion, de faţă cu ceilalţi pasageri.

Depardieu s-a lăudat recent că poate să bea zilnic 14 sticle de alcool, începându-şi ziua cu şampanie şi încheind-o cu whisky. El a susţinut că acesta nu este un semn că ar fi alcoolic, ci un om cu multe fobii.

“Mă obsedează zgomotul din corpul meu, bătăile inimii, gâlgăitul din intestine, articulaţiile care trosnesc. A devenit o fobie într-atât de mare încât dacă sunt singur într-o cameră de hotel, trebuie să beau ca să nu aud toate astea, ca să nu înnebunesc din cauza asta. Nu pot să adorm dacă nu sunt beat mort”, a scris Depardieu.

“Putin e ca un prieten vechi, îi vorbesc despre toate”

Depardieu a vorbit în cartea sa şi despre prietenia cu preşedintele rus Vladimir Putin. Cei doi s-au întâlnit prima dată în 2008 şi s-au înţeles foarte bine, potrivit lui Depardieu.

“Amândoi am fi putut ajunge nişte huligani. Cred că (lui Putin, n.r.) i-a plăcut imediat latura mea de huligan… faptul că am fost uneori ridicat de pe trotuarul unde căzusem mort de beat. Ca şi în cazul meu, nimeni nu ar fi dat doi bani pe el (Putin, n.r.) când avea 15 ani”, a scris Depardieu.

“E foarte simplu. Eu vorbesc, este cineva care scrie ce spun în franceză, apoi traduce în rusă şi apoi scrisoarea ajunge pe biroul lui Putin. Îi trimit scrisori în care îi vorbesc despre toate. E ca un prieten vechi. Îl amuză şi îmi răspunde”, a descris Depardieu modul în care corespondează cu preşedintele Rusiei.

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi pe plan internaţional şi are la activ peste 100 de filme în care a jucat, inclusiv cele din seria “Asterix”. Actorul a câştigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, inclusiv o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din “Cyrano de Bergerac”, şi un premiu Globul de Aur, pentru rolul său din filmul “Cartea verde”.

Sursa

Comentarii

comentarii