Iesenii pasionati de fotografie pot participa la concursul “In tara calator”, organizat de CNAIR. Care este premiul cel mare

CNAIR lanseaza editia a doua a concursului de fotografie „In tara calator”.

Acest concurs se adreseaza tuturor pasionatilor de fotografie. Cele mai bune si mai inedite fotografii, dar si cele mai reprezentative pentru Companie vor fi premiate si se va realiza o expozitie cu aceste fotografii in cadrul institutiei.

Regulament:

Perioada desfasurare

1 aprilie 2018 – 31 octombrie 2018

Fotografiile se trimit pe adresa: transparenta•andnet.ro. In email se vor specifica obligatoriu urmatoarele detalii:

– subiect – participare concurs fotografie
– numele participantului
– numar de telefon
– locatia unde a fost realizata fotografia (numele drumului si/sau localitatea)
– un nume al fotografiei (optional si o poveste despre aceasta).

Fotografiile se posteaza pe pagina de Facebook a Companiei, se va mentiona faptul ca fotografia participa la acest concurs de fotografie dar si numele celui care a realizat-o.

Fotografiile trebuie trimise in format JPEG si sa fie intr-o dimensiune cat mai mare deoarece o parte din acestea urmeaza sa fie printate.

Pentru a fi validate, fotografiile trebuie sa contina macar fragmente din drumuri nationale, poduri sau autostrazi si sa fie relevante pentru Companie.

Premii

– Marele premiu – un aparat de fotografiat DSLR
– Premiul privind fotografiile de pe santier – cazare un weekend pentru 2 nopti la una din locatiile detinute de CNAIR.
– Premiul de popularitate – o imprimanta foto

CNAIR isi rezerva dreptul sa acorde si alte premii/mentiuni in cazul in care considera ca este necesar.

Anuntarea premiilor, se va face pe pagina de facebook a CNAIR si telefonic.

Numarul maxim de fotografii admise

Un singur participant poate trimite maxim 10 fotografii pe toata perioada concursului.

Drepturi de autor

Participantii la acest concurs isi dau acordul privind utilizarea fotografiilor de catre CNAIR, cu sau fara mentionarea sursei. Aceste fotografii devin proprietatea CNAIR. Participantii sunt direct raspunzatori cu privire la drepturile de autor asupra materialelor trimise. CNADNR nu-si asuma drepturile asupra fotografiilor trimise si care se dovedesc ca nu apartin concurentilor.

Stabilirea castigatorilor

– Marele premiu se va acorda in urma unui vot al unei comisii care se va infiinta la nivelul CNAIR, Departamentul Relatii Publice si Comunicare.
– Premiul privind fotografiile de pe santier se va acorda in urma unui vot al unei comisii care se va infiinta la nivelul CNAIR, Departamentul Relatii Publice si Comunicare.
– Premiul de popularitate se va acorda participantul care va detine fotografia ce va avea la finalul concursului cele mai multe like-uri.

Folosirea fotografiilor intrate in concurs

Fotografiile selectionate vor fi folosite in materialele de promovare offline si online ale Companiei, nu va fi obligatoriu sa fie insotite de semnatura autorului.

Prelucrarea datelor personale

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca fotografiile cu care intra in concurs sa poata fi folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale online, tiparite, audio, video, etc

Dispozitii finale 

Participantii la acest concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

Incetarea concursului 

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 02 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

NOTA: Angajatii Ministerului Transporturilor si cei ai Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu pot participa la concurs.

Comentarii

comentarii