În perioada următoare, tinerii din Pașcani sunt invitați la teatru

La teatruMarți și miercuri, Casa de Cultură oferă tuturor celor interesați, un spectacol organizat de către trupa de teatru PROMETEU.

Este vorba despre o piesă de basm, intitulată “Deea- fecioara din lacrima cerbului”, și regizată de către Aliona Gâtlan. Spectacolul se va desfășura marți de la orele 10.00 și 11.30  și miercuri de la orele 9.30 și 11.00. Menționăm că programele de dimineață, atât pe 7 cât și pe 8 aprilie, sunt rezervate de elevii de la Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”, respectiv elevii de la Liceul “Miron Costin”. Celelalte sunt deschise tuturor celor care apreciază acest gen de activități. Prețul biletului este de 6 lei.

De asemenea, joi, 9 aprilie, începând cu ora 15.30, tot pe scena Casei de Cultură din Pașcani, va avea loc piesa de teatru “Conu’ Leonida, față cu reacțiunea”. Este vorba despre Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani, iar piesa se regăsește în programa școlară, fiind opera dramaturgului I.L. Caragiale. La acest spectacol, prețul biletului este de 10 lei pentru elevi și 20 de lei pentru adulți.

Tot la Casa de Cultură, vineri, 3 aprilie, de la orele 17.00, va avea loc reprezentația trupelor “Fenomenalii”, “Fenomenalii Junior” și a trupei “Suflet și Mască”.

Sursa

Comentarii

comentarii