Informaţii din trafic

Pe şoselele din Moldova până pe la jumătatea lunii sunt programate asfaltări la Războieni, judeţul Iaşi, pe DN 28 între Târgu Frumos şi municipiul Iaşi.  În judeţul Bacău, covoare asfaltice pe DN 11, zona Poiana Sărată, iar pe DN 2 reparaţii la Drăguşeni, în judeţul Suceava.

Se reia circulaţia fără restricţii în zona nodului rutier Traian Vuia, pe autostrada A1 Margina-Nădlac 2. La kilometrul 443, în judeţul Timiş, pe sensul de mers către Deva, a fost un carambol cu două autotrenuri şi patru autoturisme. Trei persoane au fost rănite în acest accident, produs pe fondul nerespectării distanţei de siguranţă între maşini.

Deocamdată nu au început reparaţiile pe autostrada A1, între Sibiu şi Sebeş, în zona tasării de la kilometrul 276. Acolo sunt doar restricţii de viteză.

Tot pe A1, dar mâine, de la ora 8:00, la nodul rutier Sebeş, se închide autostrada pentru lucrări la lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeş-Turda. Restricţia se ridică vineri, la 8:00 dimineaţa; devierea se va face pe drumul naţional care merge paralel cu autostrada.

În Capitală, atenţie în sectorul 4 – lucrări pe Şoseaua Giurgiului, la carosabil şi la linia de tramvai, nu funcţionează semafoarele la intersecţia cu strada Toporaşi. În sectorul 3, restricţii prelungite pe bulevardul Decebal pentru lucrări la parcarea subterană; de asemenea, nu funcţionează semafoarele la intersecţia Decebal cu strada Dristor.

Comentarii

comentarii