LAVINIA PÎRVA A NĂSCUT. ȘTEFAN BĂNICĂ A ANUNȚAT NUMELE BEBELUȘULUI

Fericire fără margini în familia artiștilor Lavinia Pîrva – Ștefan Bănică! Îndrăgita cântăreață a născut astăzi, iar soțul ei a împărtășit vestea apropiaților, dar și fanilor. În mesajul emoționant transmis de Ștefan Bănică Jr., el a dezvăluit și numele pe care l-au ales pentru bebelușul lor. În ultima lună de sarcină, partenera de viață a cântărețului s-a îngrășat foarte mult.

Lavinia Pîrva a născut

Azi, Lavinia Pîrva l-a adus pe lume pe fiul ei cu Ștefan Bănică. Celebrul cântăreț a postat la scurt timp după ce și-a strâns bebelușul în brațe și și-a sărutat soția un mesaj frumos, pe care l-a notat pe o imagine în care apare o pereche de botoșei albaștri. Al treilea copil al artistului se numește Alexandru Bănică.

“Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase” sunt gândurile notate de Ștefan Bănică pe poza postată pe contul său de Facebook.

“Cu siguranță acolo sus CINEVA se bucură, e petrecere mare!!! Să fiți sănătoși și fericiți!!!”, “Din inimă, felicitări Laviniei, ție și micutului, care a avut curajul de a încerca să vină pe lume!…această lume!…”, “Să vă trăiască! Să fiţi fericiţi! Dumnezeu,te-a binecuvântat cu încă u copil pt că esti o persoană bună!”, “Să aibă frumusețea mamei si vocea tatălui! Sau invers…. Dar nici nu contează….pentru că ambii sunteți minunați”, “Sa va trăiască! Să fie sănătos, să vă aducă bucurie. Cred cu tărie că ești un tată bun pentrutoți copiii tăi…”sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Cu câteva luni înainte să devină mamă pentru prima dată, Lavinia Pîrva a mers la o clinică de recoltare a celulelor stem și, când și-a anunțat apropiații și susținătorii, ea a publicat mesajul: “(…) pentru că sănătatea bebelușului meu este pentru mine o prioritate. Am toată încrederea și recomand (…)! #mybaby #babystem #health #life #happy”. În timp ce pentru carismatica artistă este pentru prima dată când trăiește această experiență… de a fi părinte, soțul ei mai are doi copii din relațiile anterioare: Radu și Violeta.

Comentarii

comentarii