Liceele din Paşcani îşi prezintă azi oferta

Liceele şi şcolile profesionale din zona Paşcani îşi vor prezenta astăzi ofertele educaţionale în cadrul „Salonului Ofertelor Educaţionale – Zona Paşcani“. Salonul se adresează cu precădere elevilor din municipiul Paşcani şi din localităţile limitrofe, fiind organizat de Inspectoratul Şcolar, în colaborare cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională.

„În alegerea traseului educaţional, moment important în viaţa fiecărui tânăr, elementul esenţial îl constituie opţiunea personală a elevului stabilită în acord cu abilităţile, interesele şi oportunităţile de pe piaţa muncii. Procesul de informare şi decizie este unul interactiv, dinamic şi provocator şi presupune un efort de echipă al actorilor din spaţiul educaţional“, au explicat organizatorii.

Ediţia din acest an va avea loc în Holul Primăriei Municipiului Paşcani, în cadrul acestui eveniment urmând să fie prezentate filmele de promovare a liceelor şi şcolilor profesionale din zona Paşcani.

Activităţile vor începe de la ora 11. Vizitarea standurilor de promovare a ofertelor educaţionale pentru absolvenţii claselor a VIII-a şi părinţii acestora se va desfăşura până la ora 16.00.

Comentarii

comentarii