Lista carbohidraţilor buni care nu îngraşă. Poţi să-i consumi în voie!

Carbohidrații sunt adesea printre primele alimente excluse din dietă atunci când vrei să slăbești. Dar nu toți carbohidrații îngrașă! Pe aceștia îi poți consuma în voie.

 

Iată lista carbohidraților buni care nu îngrașă:

1. Broccoli

O porție de 120 de grame, crud sau gătit, conține 6 grame de carbohidrați. Nu trebuie fiert până devine pastă. Încercă să-l frigi în tigaie, cu puțin ulei de măsline și apoi presară pe deasupra puțin parmezan. O să devină un fel preferat de mâncare cât ai clipi.

2. Morcovi

O porție de 120 de grame, crud, conține 12 grame de carbohidrați. Dacă nu-ți plac morcovii fierți, atunci consumă-i cruzi. Pe cei mici îi poți lăsa întregi. Pe cei mai mari poți să-i tai oblic pentru a obține felii mai mari. Îi poți consuma cu un dressing din iaurt degresat, zeamă de lămâie și mărar proaspăt.

3. Porumb

120 de grame de boabe de porumb conțin 30 de grame de carbohidrați. O cantitate destul de mare dar primești la pachet și 4 grame de fibre care fac ca procesul de digestie să se desfășoare mai lent. Porumbul copt la grătar nu prea are competitor vara, realitatea.net

Comentarii

comentarii