Major Lazer – Night Riders (videoclip nou)

major lazer logoMajor Lazer vine cu un videoclip urban și violent pentru cel mai nou single al său, Night Riders.

Meciuri de box între fete, scene de striptease și plimbare de noapte sunt ingredientele celui mai nou videoclip lansat de proiectul lui Diplo.

În clipul inspirat din Fight Club mai apar Travis Scott, Sha Ley, Isabel Deprince si Kanyanut, iar în ciuda ciolentei, materialu video se încheie într-o notă pozitivă.

Major Lazer este un proiect de muzică electronică creat de DJ-ul și producătorul american Diplo. A constat în colaborarea cu DJ-ul/producătorul englez Switch, dar s-au despărțit la sfârșitul anului 2011. Diplo a fost de atunci ajutat de DJ/producerii Jillionaire și Walshy Fire (Black Chiney) cu producția și spectacolele live. Muzica lor se întinde pe numeroase genuri, de obicei o fuziune între reggae și muzică dancehall cu genuri dance, cum ar fimoombahton și electro house. Ei au lansat două albume intregi – Guns Don’t Kill People… Lazers Do și Free the Universe, lansate în 2009 și 2013. Ei au lansat și un EP intitulat Apocalypse Soon în martie 2014, care a inclus contribuții de la Pharrell Williams și Sean Paul. Major Lazer, de asemenea, a produs Reincarnated, albumul reggae de debut de Snoop Dogg, după schimbarea numelui său în Snoop Lion.

Sursa

 

 

Comentarii

comentarii