Mesaje de Paște. Surprinde-ți familia și prietenii cu cele mai frumoase mesaje și urări de Paște

Mesaje de Paște. Fie că petreceţi Paştele alături de familie, acasă, sunteţi în vacanţă sau plecaţi la rude, un lucru e cert: trebuie să vă pregătiţi telefoanele pentru asaltul SMS-urilor cu mesaje de Paște Fericit. De asemenea, puteți trimite si Dumneavoastră astfel de urări de Paște, prin SMS sau prin intermediul rețelelor de socializare. Desigur, urările simple ca, Paşte Fericit! sau Hristos a Înviat! nu dau greş niciodată, indiferent de destinatar. Dacă însă îţi doreşti ca urarea din 2019 să fie mai deosebită, poţi apela la lista pe care pregătit-o mai jos, cu cele mai frumoase mesaje de Paște Fericit, de trimis anul acesta.  

Mesaje de Paște Fericit pentru familie Sărbătoarea Învierii Domnului este o ocazie perfectă pentru reuniunea familiei. Este momentul acela magic in care ne strângem cu toții la masă si petrecem timp minunat împreună. Nimic nu e mai frumos decât o casă plina de iubire si veselie. Pentru cei care, din diverse motive, nu pot sta alaturi de familie la masa de Paște, exista acest obicei comun si anume: mesaje si urări de Paște – fie că alegem să le transmitem telefonic, prin SMS sau prin Facebook sau WhatsApp, acestea vor fi cu siguranță foarte bine primite de cei dragi.

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit! Minunea Învierii să îţi aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Priveşte cu seninătate înainte şi bucură-te de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru tine! Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite! Mesaje de Paste: Pentru unii, Paştele e un moment în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit! Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos! Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat! Vă doresc ca Lumina Sfântă a Învierii să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte Luminat!

SURSA

 

Comentarii

comentarii