Mesaje şi felicitări de Sfântul Nicolae. Ce urări să le trimiți sărbătoriților Citeşte întreaga ştire: Mesaje şi felicitări de Sfântul Nicolae. Ce urări să le trimiți sărbătoriților

Pentru toată lumea care are persoane apropiate sau cunoștințe care își sărbătoresc ziua de nume pe 6 decembrie, iată câteva mesaje și felicitări de Sfântul Nicolae. 

Toți cei care poartă numele de Nicolae, Nicoleta, Nicușor, Niculiță, Niculina, Nicu, Nicole și alte derivate ale acestora își serbează ziua numelui pe 6 decembrie, iar dacă ai cunoscuți, prieteni sau membri ai familiei cu acest nume, nu uita să le dai un mesaj, un SMS sau să-i suni în această zi.

Mesaje haioase de Sfântul Nicolae „Sper ca Moş Nicolae să-ţi umple ghetuţele cu tot ceea ce ţi-ai dorit”!

„Ho-Ho-HO! Să ai parte de bucurie-n casă! La mulţi ani! Moş Nicolae!”

„Moş Nicolae m-a sunat, şi tocmai ce m-a anunţat că anul ăsta te-a sărit pe tine şi vine direct la mine!”

„Astăzi, de ziua ta, Moş Nicolae ţi-a adus o nuia…. păcat că nu ai fost cuminte! Multumeşte-te cu mine!”

„La mulți ani, Nicolae… în viață să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropești din cap până în picioare cu IUBIRE și să fii SĂNĂTOS!”

„Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit si singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald.”

„Bună! Sunt Moş Nicolae! Ţi-ai pregătit bocancii? Vin la noapte să îţi las o duzină de nuiele!”

„Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!”

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!”

Continuarea aici. 

Comentarii

comentarii