Mitropolia Moldovei angajează oameni pe mai multe posturi

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei angajează mai multe persoane în cadrul structurilor interne. Departamentul Doxologia Media al Arhiepiscopiei Iaşilor organizează un concurs pentru ocuparea unui post vacant de redactor, pentru care solicită studii superioare de teologie care să fie finalizate, o bună cunoaştere „a vieţii de familie şi educaţie creştină a copiilor”, cât şi abilităţi de comunicare şi lucrul în echipă. 

Cei interesaţi pot să trimită un CV în format electronic până pe 20 mai la office@doxologia.ro. „Cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională şi experienţa în activităţi de voluntariat constituie un avantaj”, au precizat reprezentanţii Mitropoliei. În acelaşi timp, Librăria Doxologia angajează un economist şi un casier.

Reprezentanţii acesteia au precizat că pentru angajare constituie un avantaj cunoaşterea practică a programului de contabilitate WinMentor.

Cei interesaţi pot să transmită CV-ul, ȋn format electronic, la adresa e-mail: marian.grosu@mmb.ro pȃnă la data de 21.05.2019.

Comentarii

comentarii