Pășcăneanca Alice Mătăşel, studenta model

Este student la Facultatea de Textile, Pielărie și Management Industrial din cadrul Universitatății Gheorghe Asachi din Iași şi vrea să devină designer vestimantar. Vorbim despre pășcăneanca Alice Mătășel. 

Alice Mătășel are doar 22 de ani, însă este unul dintre tinerii care face cinste acestei țări. Deși nu a terminat încă facultatea, Alice este șefă de promoție și vrea să ajungă specialist în domeniul designului vestimentar. Până când va termina Facultatea de Textile, Pielărie și Management Industrial din cadrul Universitatății “Gheorghe Asachi” din Iași, tânăra dorește să se implice în cat mai multe proiecte din cadru asociației studențești din care face parte.

Spiritul de lider s-a conturat încă din perioada liceului, spune Alice, când participa la tot felul de activități de voluntariat. Ceea ce nu știa ea este faptul că era doar începutul unui șir lung de activități în domeniul dezvoltării personale și profesionale.

Alice Mătășel a fost singura studentă care a fost în prezidiu cu ocazia deschiderii oficiale a anului universitar 2018-2019, eveniment la care a luat parte și președintele României, Klaus Iohannis.

 “M-am simțit onorată și emoționată. Chiar dacă nu a fost prima dată când m-am aflat în preajma Excelenței Sale, emoțiile nu au lipsit, a mărturisit Alice.

 Mai este puțin timp până când Alice va termina facultatea, motiv pentru care a reușit să își stabilească prioritățile.

Continuarea aici.

Comentarii

comentarii