Sâmbătă va fi curățenie generală în Pașcani. Vezi ce se întâmplă și cine va participa

 

Din cei un milion de români care s-au înscris în Campania LET`S DO IT, ROMANIA, câteva sute din Municipiul Pașcani. Așadar, reprezentanți de la Primărie alături de cei din asociații, instituții de învățământ și societăți vor face curățeni în oraș, sâmbătă, pe 15 septembrie. Sunt vizate Parcul Municipal, zona râului Siret dar și ieșirile din oraș. Astfel, întâlnirea voluntarilor va avea loc sâmbătă, 15 septembrie 2018, de la ora 9.00, pe platoul din faţa Primăriei. Trebuie să știți că activităţile acestui proiect se vor desfăşura pe bază de voluntariat, numărul lor fiind estimat la 500 de persoane.

 

Prin acest proiect se doreşte strângerea deşeurilor din municipiul Paşcani, într-o singură zi. Deşeurile ce urmează a fi identificate şi curăţate în cadrul acestei campanii sunt deşeurile aruncate de către cetăţenii păşcăneni în zone ce nu sunt amenajate special pentru acest lucru.

 

Alături de Primăria Pașcani vor fi cei de la Agenţia Naţională Apele Române filiala Paşcani, Asociaţia Şansa 2010 Paşcani, Asociaţia ATEAM Paşcani, Asociaţia ATOR Paşcani, toate instituţiile de învăţământ din Municipiul Paşcani, SC EcoSalubritate Paşcani, Agenţia pentru Protecţia Mediului Iaşi.

 

Let`s Do It, Romania își propune ca să mobilizeze toți românii la cea mai ambițioasă acțiune civică de până acum. La nivel internațional, 150 de țări se unesc în cea mai mare mișcare civică – World Cleanup Day.

 

 

Comentarii

comentarii