Scene de bătaie cu Kate Middleton și Meghan Markle? Imaginile care au pus internetul pe jar

Relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle este una dezbătută intens. Potrivit zvonurilor, între cele două ducese ar exista tensiuni, lucru care a aprins imaginația internauților.

Fotograful Alison Jackson, cunoscut pentru falsuri, a pus în practică o scenă pe care probabil că mulți o au in minte: o bătaie între Kate Middleton și Meghan Markle.

Exact ca în fotografiile de mai jos, în viziunea lui Alison Jackson. Fotografiile realiate de aceasta arată mai mult de o ceartă. De fapt, cele două ducese se “păruiesc”, Kate fiind cea mai afectată.

Fotograful Alison Jackson care se ocupă de falsuri, este răspunzător și de renumitele imagini în care Meghan și Harry fac yoga.

Conform zvonurilor, relația dintre cele două cupluri, Harry-Meghan și William-Kate, nu este deloc bună. Ducessa de Sussex, Kate Middleton, prințul William și prințul Harry au fost împreună la petrecerea organizată la Palatul Buckingham pentru a celebra 50 de ani de când Charles are titlul de Prinț de Wales.

În trecut, jurnaliştii au scris chiar că Meghan ar fi făcut-o să plângă pe cumnata ei cu anumite pretenţii legate de felul cum trebuie să arate rochia de domnişoară de onoare pe care prinţesa Charlotte, fiica lui Kate şi a lui William, a purtat-o la nuntă.

Pe de altă parte, Kate Middleton neagă totul. În cadrul unei vizite la Universitatea Leicester, ducesa de Cambridge a vorbit și despre cumnata ei.

“Da, absolut, sunt foarte încântată de Meghan și noul bebeluș. Este un moment special, iar George și Charlotte, dar și Louis, vor avea un văr, așa că e foarte special”, a declarat aceasta.

Sursă: mirror.co.uk

Comentarii

comentarii