Se dau vouchere de vacanță și în 2019

S-au stabilit toate datele privitoare la tichetele de vacanță de care vor beneficia funcționarii publici anul viitor. Succesul programului din acest an a determinat autoritățile să lanseze un nou program de acordare ale acestor vouchere care vor rămâne, cu siguranță, la valoarea de 1450 de lei.

ANAT a transmis un comunicat prin care solicita ca acestea să fie oferite mai devreme în viitorul program pentru ca cei care beneficiază de ele să poată avea acces la reduceri. “Asociația Națională a Agențiilor de Turism solicită continuarea programului și distribuirea acestora la începutul fiecărui an, pentru ca turiștii să poată profita de perioada de Înscrieri Timpurii, al cărui vârf este între ianuarie și martie, în care își pot alege vacanța potrivită dintr-o multitudine de oferte care au și reducere”.
Acum există certitudinea că tichetele de vacanță se vor acorda de la de la 1 ianuarie și valabilitatea lor va fi până în 2020, conform informației oferite de Lia Olguța Vasilescu pentru DCNews. Mai mult, ministrul atenționează că în cazul nefolosirii voucherului de vacanță, banii respectivi se pierd.

Comentarii

comentarii