Super reduceri la Magazinul Ioana, pentru prichindeii voștri

Black Friday se apropie și la unul dintre cele mai apreciate magazine din Pașcani. Astfel, în următoarele zile Magazinul Ioana se pregătește cu mega reduceri penru prichindei dar mai ales pentru părinții care pot cumpăra zeci de produse la cele mai bune prețuri. 

Super reduceri la Magazinul Ioana, pentru prichindei. Anul acesta, Magazinul Ioana mizează pe negru și te așteaptă în zilele de 17,18, 19 NOIEMBRIE să te bucuri de reduceri cu 20% la articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte și de până la 50% la toate jocurile și jucăriille din magazin. Mai mult decat atat, sute de surprize sunt pregatite pentru micuti. Aici aveți de unde alege jucări, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toate categoriile de vârstă.

La etaj veți găsi o gamă variată de cărucioarepremergătoarepătuțuri, triciclete, jucării depluș și articoe party. Prețuri mici sunt și lascutecele Pampers și Happy, iar pentru botezul bebelușului tău găsești hăinuțe pentru toate buzunarele.

REDUCERILE SE APLICĂ ȘI PRODUSELOR AFLATE DEJA LA PROMOȚIE!

Nu uita de BLACK FRIDAY! Ioana – Supermarketul copiilor te așteaptă cu mega reduceri la sute de produse!

Menționăm că Black Friday înseamnă vinerea neagră a super reducerilor la tot felul de articole și nu numai și este marcată în data de 29 noiembrie în America. În România, datorită numărului foarte mare de cumpărători majoritatea magazinelor au luat decizia ca o singură zi a reducerilor să fie transformată în câteva zile, săptămâni sau chiar o lună, de obicei noiembrie.

Spor la cumpărături!

Comentarii

comentarii