VIDEO | Interpretare emoţionantă a piesei „Shallow” a fetiţei din România care uimit la Suedezii au talent

Eva i-a uimit iar pe sudezi

Eva Jumătate, fiica în vârstă de 10 ani a unor medici români care au emigrat în Suedia, a oferit o interpretare emoționantă a piesei „Shallow” în finala show-ului Suedezii au talent.

Eva nu a reușit să câștige, fiind la un pas de marele premiu de 500.000 de coroane suedeze, adică de aproximativ 50.000 de euro.

Un alt cântăreț a câștigat Suedezii au talent

Ea a ajuns printre ultimii trei finaliști, însă trofeul Suedezii au talent a fost câștigat de Micke Holm, un alt cântăreț, care a ajuns în finala tot cu un Golden Buzz, la fel ca și Eva.

„Vă mulţumim tuturor! A fost incredibil! Suntem foarte mândri de Eva! Din păcate, există un singur câştigător. Vă mulţumim mult!”, a declarat tatăl fetiţei, medicul Sorin Jumătate, după finală.

Momentul cu care i-a cucerit pe suedezi

Eva Jumătate a ajuns în finala Suedezii au talent după ce a emoţionat până la lacrimi juriul cu interpretarea melodiei „Never Enough”, din filmul „The Greatest Showman”, iar cântăreaţa Bianca Wahlgren Ingrosso a apăsat butonul auriu.  

Părinţii copilei, Raluca şi Sorin, s-au stabilit în urmă cu mai mulţi ani în Suedia, ambii fiind medici. Raluca a fost rezident cardiolog la Spitalul Floreasca din Bucureşti, iar în prezent conduce o unitate de cardiologie în cadrul Spitalului Universitar Skåne. Sorin este medic ortoped la Spitalul Kristianstad.

Comentarii

comentarii