Zodiile norocoase ale Lunii Mai – Vor trăi o perioadă de mare succes!

Luna mai 2019 va fi bună pentru aceste trei semne ale zodiacului :Taur, Capricorn și Fecioară. Aceste trei semne ale Pământului vor petrece o lună bună și vor avea mult noroc în luna mai. Dacă sunteți un nativ nascut intr-un alt semn, nu vă descurajați, deoarece o surpriză bună ar putea fi rezervată pentru dumneavoastra pe parcursul acestei ultime luni de primavara. Mai începe cu o Lună Nouă în Taur (5 mai 2019) si este cel mai bun moment pentru a începe ceva nou sau pentru a demara un nou proiect.

Taurul este un semn al Pământului. Dar trebuie să înțelegem că însăși esența Taurului trebuie să fie înconjurată de magia abilităților noastre fizice și emoționale și de convingerile noastre. Deci, de ce sa nu va întrebați ce va face fericiți? În mijlocul acestor energii senzuale, valorile noastre trebuie totusi apărate. Pur și simplu puneți pur și simplu pe prim plan poziția voastră în viața sentimentala, viața de familie și domeniul financiar, pentru a prioritiza ceea ce va intereseaza.

În plus, Venus și Mercur vor fi in pozitie conjuncta cu Soarele în Taur, ceea ce ofera energie si culoare pentru întreaga lună. De ce? Deoarece Venus este planeta guvernatoare a Taurului. Și nu este greșit să spunem că atunci când zeita care guverneaza plăcerea este fericita, atunci așa suntem și noi. În cele din urmă, Marte se va strecura în zodia Racului, atrăgând atenția asupra familiei, în timp ce Luna plină din Scorpion va aduce revelații și secrete.

Taurul

Această lună va fi o călătorie norocoasă, deoarece Soarele vă canalizează energia pentru un nou început. Veți avea o dispoziție pentru anumite indulgențe, pentru că Soarele, Venus, Mercur și Uranus vor fi în semnul vostru. Prezența planetei Uranus vă va indeparta obstacolele care va împiedica progresul. Și chiar dacă credeți că situația în care vă aflați nu este optimă, luptați. Trebuie să primiti si sa favorizati schimbarea.

Continuarea aici. 

Comentarii

comentarii